Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Δηλώσεις μετανοίας ζητά τώρα η ηγεσία του Ε.ΠΑ.Μ.!!!!!!


Την καταγγείλαμε ΚΑΙ με προηγούμενες επιστολές μας, αλλά ΚΑΙ με τη "ΔΗΛΩΣΗ ΡΗΞΗΣ" που δώσαμε χθες στη δημοσιότητα, και η οποία πολεμήθηκε ΚΑΙ αυτή με πρωτοφανείς μεθόδους. Η επιβεβαίωση για όλα όσα καταγγείλαμε δεν άργησε να έρθει αυτή τη φορά και τυπικά.

Η ηγεσία του Ε.ΠΑ.Μ σε μια πρωτοφανή όσο και κατάπτυστη απόπειρα αναβίωσης  μεθόδων Μανιαδάκη , και μέσα σε ένα παραλήρημα απόλυτου εκφασισμού (τον οποίο επίσης έχουμε καταγγείλει), ζητά με επιστολή της «ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ» από τα μέλη του, εγκαινιάζονταν ακόμη έναν πρωτοφανή πόλεμο με τις ψυχές των ανθρώπων, και έναν κατάπτυστο εκβιασμό συνειδήσεων.

Ένα τέτοιο mail ντροπής σταλμένο από την Οργανωτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ. έλαβε και ο συναγωνιστής μας Αλέξανδρος Σφακιανάκης. Η απάντησή του όμως υπήρξε, άμεση, καταλυτική και πληρωμένη.

Συγχαρητήρια απ όλους εμάς στον αξιοπρεπή μας συναγωνιστή, που επιμένει να στέκεται όρθιος και να αποδίδει τα δέοντα με την απάντησή του.  Σας παραθέτουμε στη συνέχεια και την επιστολή που έλαβε ο συναγωνιστής, αλλά  και την απάντησή του και σε αυτό το ατόπημα, και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του

Ακολουθεί η απάντηση του Αλέξανδρου Σφακιανάκη

Απάντηση προς την... "επιστολή μετανοίας":

"Κύριοι θα έπρεπε να ντρέπεστε. Οι σκοποι του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να τους εξαργυρώνετε σε φτηνά παιχνίδια συναισθηματικών πιεσεων και εκβιασμού συνειδήσεων..
Η συμμετοχή μου στο ΕΠΑΜ υπήρξε πράξη συνειδητή υπήρξε και η καταγγελτική μου στάση απέναντι σε όλα όσα κάνατε κουρελιάζοντας την αλήθεια το καταστατικό του και τις προσδοκίες μας...

Σύρατε το Μέτωπο σε διαδρομές και σε ένα συνέδριο κωμωδία για το οποίο εγώ και οι συναγωνιστές μου ντρεπόμαστε και θα ντρέπονται ακόμη περισσότεροι όσο θα συνειδητοποιούν το μεγάλο έγκλημα που διαπράξατε και τώρα έχετε το θράσος με αυτή την εξευτελιστική επιστολή να μου ζητάτε δηλώσεις μετανοίας ως σύγχρονοι Μανιαδάκηδες.

Αντί να συναισθανθείτε το μέγεθός της ευθύνης σας και να παραιτηθείτε έστω και την ύστατη στιγμή αποκαθιστώντας την ενότητα στο Μέτωπο τολμάτε να πάτε ακόμη ένα βήμα πιο βαθιά στον κατήφορο της ανυποληψιας;;

Όχι κύριοι. Δεν θα σας ακολουθήσω... Δεν θα προδώσω τη συνείδηση μου όπως μου ζητάτε για να αισθανθείτε δικαιωμένοι για την ενορχηστρωμένη ατιμία σας. Σας επιστρέφω την επιστολή σας ως απαράδεκτη και δεσμεύομαι και αυτή όπως και την απάντηση μου να τις δώσω στην δημοσιότητα για να δουν όλοι που έχει φτάσει ο ξεπεσμούς....

Η πατρίδα μας οδηγείται στο διαμελισμό και εσείς άβουλοι και ανίκανοι να ασχοληθείτε με όλα όσα συμβαίνουν τολμάτε να επικαλείστε τον απελευθερωτικο αγώνα για να απαιτησετε από τους συναγωνιστες να κιοτέψουν να απεμπολήσουν την περηφάνια τους και να δικαιώσουν τα εγκλήματα σας με δηλώσεις μετανοίας. Όχι κύριοι στο δρόμο του νεοδωσιλογισμού που επιλέξατε εγώ δεν πρόκειται να σας ακολουθήσω.
Είστε άξιοι της μοίρας σας των επιλογών σας και της περιφρόνησης όλων των συναγωνιστών. Είστε ντροπή για το Μέτωπο. Ντροπή για την πατρίδα μας. Ντροπή για τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα....

Με διόλου εκτίμηση. Σφακιανάκης Αλέξανδρος "

Ακολουθεί στη συνέχεια το κείμενο της επιστολής της Ο.Γ του ΕΠΑΜ όπως αποτυπώνεται στη συνημμένη φωτογραφία...

Κύριε Σφακιανάκη

To  όνομά σας συμπεριλαμβάνεται στους υπογράψαντες  “καταγγελία – κάλεσμα σε πολιτική δράση”.
Οπως γνωρίζετε, στο Ε.ΠΑ.Μ., δεν είναι αποδεκτή  η δημιουργία συνιστωσών, ιδεολογικών ή άλλων, ούτε  αναγνωρίζονται στο εσωτερικό της οργάνωσής μας ιδεολογικά ρεύματα ή συνιστώσες του όποιου είδους,
Πολύ περισσότερο, δεν είναι δυνατή η δημιουργία ομάδας/οργάνωσης μέσα στην οργάνωση, που να καλεί τους υποστηρικτές των απόψεων ή εκτιμήσεών της σε απειθαρχία, όπως η “καταγγελία” που προσυπογράψατε.
Κανένα μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.  δεν έχει το  δικαίωμα απειθαρχίας ή πρόσκλησης άλλων σε απειθαρχία, προς τις αποφάσεις με τις οποίες διαφωνεί. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να λειτουργεί διαλυτικά προς το Μέτωπο.
Για να είναι ενιαία η οργάνωση, πρέπει τα μέλη του Μετώπου να κατανοήσουν τι σημαίνει συνειδητή πειθαρχία. Πειθαρχία που προκύπτει από την συνείδηση και την συνέπεια στους σκοπούς του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα.  Πρόκειται για την συνειδητή πειθαρχία που κρίνει και αξιολογεί την δράση όλων ανεξαιρέτως των μελών και οργανώσεων του Μετώπου.
Με βάση τα παραπάνω, τα εκλεγμένα Οργανα του Ε.ΠΑ.Μ. έχουν καθήκον να προστατεύσουν  το ΕΝΙΑΙΟ της Οργάνωσης.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, σας καλούμε να μας γνωρίσετε εάν συμφωνείτε με τις παραπάνω Αρχές και επιθυμείτε να παραμείνετε μέλος του Ε.ΠΑ.Μ, ή όχι.

Η απάντησή σας παρακαλούμε να σταλεί  στην Ο.Γ, μέσω Κ.Γ στο μαιλ info@epamhellas.gr, μέχρι το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017. 

                                                                         Αθήνα 1 Νοεμβρίου 2017

Η Οργανωτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.


Πηγή: https://ellinikoforoum.blogspot.gr/2017/11/blog-post_36.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.