Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

«Το αιδοίο της μητρός τους»

Γράφει ο mitsos 175

Με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τη μητέρα και το σπίτι των τοκογλύφων, των δοσίλογων πολιτικών - ιδιαίτερα του «αριστερού» ΣΥΡΙΖΑ και των πραιτοριανών τους, υποδέχθηκαν οι κάτοικοι του Ρεθύμνου την αστυνομική επιχείρηση των ΜΑΤ, που έγινε σήμερα στην πόλη τους. Με την κινητοποίηση μεγάλων αστυνομικών δυνάμεων κατόρθωσαν να κατασχέσουν ένα μαγαζί ενός κάτοικου του Ρεθύμνου, που το δάνειο έχει εξαγοραστεί από αμερικάνικο fund. Πολύ μεγάλο κατόρθωμα της ΕΛ.ΑΣ., αφού δεν χρειάστηκε καν τη συνδρομή πυροβολικού, αρμάτων ή αεροπορίας!

Από νωρίς το πρωί, η ευρύτερη περιοχή είχε αποκλειστεί από τα ΜΑΤ προκειμένου να μην πλησιάσει ο υπόλοιπος κόσμος και δει τι τον περιμένει. Πολλοί όμως έκαναν την εμφάνιση τους στο μέρος που στεγάζεται το μαγαζάκι και προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, ώστε να αποτρέψουν τη σφράγιση του καταστήματος, με αποτέλεσμα τα ΜΑΤ να κάνουν ξανά τη δουλειά τους. Δουλειά τους, όπως γνωρίζουμε, είναι να ξυλοφορτώνουν, όσους έχουν δίκιο και διαμαρτύρονται, αλλά η δουλειά είναι καλό πράγμα και δεν είναι σχεδόν ποτέ ντροπή.

Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο κατάφερε εντούτοις να απομακρύνει το όχημα του τεχνικού, που πήγε να εγκαταστήσει συναγερμό στο κατάστημα, ενώ εκτοξεύτηκαν αντικείμενα εναντίον του εκπροσώπου του Fund, όταν έβγαινε από το μαγαζί και ο οποίος φυγαδεύτηκε άρον - άρον από τους μπάτσους. Γιατί έφυγε; Το να πετάνε αντικείμενα συνηθίζεται σε πολλές περιπτώσεις. Στους τραγουδιστές πχ πετάνε λουλούδια, στους πολιτικούς ληγμένα γιαούρτια, ενώ στους δήμιους ότι βρουν μπροστά τους. «Ο κλειδαράς σύμφωνα με πληροφορίες είναι από τα Χανιά καθώς κανείς Ρεθυμνιώτης δεν δέχτηκε να συμμετάσχει στην όλη επιχείρηση».
Από καθαρή σύμπτωση άκουσα πως κάηκε σήμερα στο Ρέθυμνο ένα… μπουρδέλο.

Λοιπόν Αλέξη. Ξέρεις γιατί δεν σε χωνεύω; Για να μην κάνω ένα μακροσκελή κατάλογο που θα φάμε ώρες μέχρι να τον διαβάσεις, σου λέω πως σε σιχαίνομαι περισσότερο, γιατί είσαι έτοιμος να ξεσπιτώσεις τον κόσμο. Ακόμα χειρότερα το κάνεις ενώ λες ότι είσαι «αριστερός». Δίνεις έτσι αφορμή να πουν ότι οι αριστεροί παίρνουμε τα σπίτια, ενώ τα σπίτια τα παίρνουν τα νεοφιλελέ καθάρματα, που είναι τραπεζίτες, τοκογλύφοι και άλλα παράσιτα.

Νομίζεις ότι θα περάσεις στη β’ φάση του Σχεδίου των πλουσίων, που είναι η αρπαγή της μικρής ακίνητης περιουσίας. Κοιμάσαι όρθιος, αν πιστεύεις ότι θα σε αφήσουμε. Ο κόσμος είναι πολύ -μα πολύ- οργισμένος. Σταμάτα τώρα, γιατί δεν θα σας περάσει και αυτό θα το δείτε.

Οι αποπροσανατολισμοί, οι απειλές, η καταστολή δεν θα έχουν κανένα απολύτως αποτέλεσμα, εκτός από την αύξηση της αγανάκτησης. Πολύ απλά με όσους έχω συζητήσει το θέμα και χρωστάνε, πιστεύουν ότι μεταξύ πεζοδρομίου ή φυλακής, ο φυλακισμένος τουλάχιστον έχει στέγη, ενώ ο άστεγος όχι. Όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει, που πρέπει να σταματήσει. Μας κάνετε πόλεμο εδώ και καιρό. Όπου να ’ναι θα υπάρξει απάντηση. Με τακτικές μαφίας -κυριολεκτικά- αρπάζετε σπίτια και καταστήματα δημιουργώντας έτσι συνθήκες απίστευτης εξαθλίωσης, για να μην πω διωγμού και αφανισμού. Αυτό θα είναι το τελευταίο σας λάθος. Μέρχι εδώ. Τα αρπακτικά πήραν αρκετά… 

Πηγή:http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/09/blog-post_83.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.