Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

"Μπαρουφακειάδας" συνέχεια το ανάγνωσμα... ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!


Εμβρόντητη η κοινή γνώμη (όχι όμως και εμείς...) παρακολουθεί το νέο σήριαλ με πρωταγωνιστή τον κ. Βαρουφάκη σχετικά με τις ενέργειές του ως υπουργός Οικονομικών με  θέμα την αναζήτηση και τον σχεδιασμό εναλλακτικής λύσης απο εκείνη που εκβίασαν οι δανειστές "εταίροι" μας...

Και μία είδηση της τελευταίας στιγμής:

"Κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για τη διερεύνηση τέλεσης τυχόν αξιόποινων πράξεων από δημοσίους υπαλλήλους, καθώς και εσωτερικό έλεγχο στα πληροφοριακά συστήματα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) για τυχόν παράνομη ή αδικαιολόγητη λήψη δεδομένων από αυτά, έχει διατάξει η ΓΓΔΕ, μετά την αποκάλυψη  ότι ο τέως υπουργός Οικονομικών, κ. Γ. Βαρουφάκης, είχε έτοιμο το σχέδιο υποκλοπής των ΑΦΜ των πολιτών."

 Βέβαια θα ακολουθήσουν τα γνωστά: Ερευνα και παραπομπή στη Βουλή εξεταστική επιτροπή και ...καλένδες...

Στο φως το ηχητικό απόσπασμα Βαρουφάκη
Πηγή:http://www.kathimerini.gr/825190

Πιστός στo ραντεβού του με τα πρωτοσέλιδα, και στην ιδιότυπη συνήθειά του να διαψεύδει κάθε δημοσίευμα που τον αφορά, ανεξαρτήτως αν το επιβεβαιώνει ο ίδιος στη συνέχεια, ο Γ. Βαρουφάκης παραμένει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Χθες, στον απόηχο του ρεπορτάζ της κυριακάτικης «Κ» για το παράλληλο τραπεζικό σύστημα που προετοίμαζε εν κρυπτώ ο τέως υπουργός Οικονομικών, ήλθε στην επιφάνεια το ηχητικό απόσπασμα από την επίμαχη παρέμβασή του στην τηλεδιάσκεψη του Official Monetary and Financial Institutions Forum στις 16 Ιουλίου.

Ο γλάρος κι εγώ


Του Γιάννη Μακριδάκη

σήμερα το πρωί η θάλασσα ήταν σαν λίμνη. Εκεί που κολυμπούσα σήκωσα το κεφάλι μου και είδα έναν γλάρο να κάθεται στο νερό καμιά δεκαριά μέτρα μακριά. ήταν γνωστός μου. ένας ωραίος τύπος, κάπως ατρόμητος, που τον βλέπω εδώ και μέρες κάθε πρωί να φτερουγίζει ξυστά στον αφρό και να κάθεται στην άκρη της παραλίας.

άρχισα να τον πλησιάζω κολυμπώντας ήσυχα, σαν σκυλάκι, δίχως παφλασμούς και έχοντας μόνο το κεφάλι μου έξω από το νερό. Μόλις έφτασα στα πέντε περίπου μέτρα κοντά του άρχισε να κολυμπά κι αυτός κάπως πιο γρήγορα κουνώντας τα πόδια του μες στο νερό και να απομακρύνεται στρίβοντας ταυτόχρονα μια από δω και μια από κει αλλά δεν απώλεσε σε καμιά στιγμή την ηρεμία του.