Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση Βούτση - Κωνσταντοπούλου


[Σχόλιο ιστολογίου στο τέλος του άρθρου]

Γ. Κασιμάτης: "μοναδικός μας σκοπός πρέπει να είναι η δημιουργία μετώπου για την απελευθέρωση της χώρας..."


....................................................................................................................................................................
Η αντιπαράθεση της Ζ. Κωνσταντοπούλου με τον σημερινό πρόεδρο της βουλής Ν. Βούτση έχει παρελθόν.
"Διαπιστευτήρια στη Διαπλοκή", είχε χαρακτηρίσει η Ζ. Κωνσταντοπούλου την διαγραφή από την ιστοσελίδα της βουλής τα πορίσματα της επιτροπής Αλήθειας για το χρέος και τη Siemens, κορυφώνοντας την αντιπαράθεση της με τον Ν. Βούτση. Πριν λίγες μέρες επίσης η πρώην πρόεδρος της βουλής έκανε μια πολύ σοβαρή καταγγελία μέσω της προσωπική της σελίδα στο facebook. Συγκεκριμένα είχε γράψει: 
Παραβίαση σήμερα αξημέρωτα γραφείου μου κ γραφείων Επ. Αλήθειας στη Βουλή κ αλλαγή κλειδαριών. Οι θρασύδειλοι Βούτσης-Αθανασίου κρύβονται.Ο Φρούραρχος της Βουλής δηλώνει άγνοια, η Ασφάλεια του κτιρίου παραπέμπει στις υπό τους Βούτση - Αθανασίου υπηρεσίες. Νεομνημονιακή αλητεία.Κατάντια να μην μπορείς να δεις στα μάτια τον αντίπαλό σου κ να τον πολεμάς με μικροπρέπεια, στα μουλωχτά. Ψηφίστε τώρα τα προαπαιτούμενα. 
Σήμερα και κατά την διάρκεια συνέντευξης που πραγματοποιήθηκε στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας, η Ζ. Κωνσταντοπούλου πλαισιωμένη από τα μέλη της Επιτροπής, Γιώργο Κασιμάτη και Λεωνίδα Βατικιώτη αναφέρθηκε στο έργο της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους μετά τις 20.09.2015, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις επιθέσεις που δέχτηκε από την κυβέρνηση η Επιτροπή μιλώντας για την εξαφάνιση του πορίσματος από την ιστοσελίδα της Βουλής, την πραξικοπηματική κήρυξη λήξης εργασιών, την παραβίαση των γραφείων της Επιτροπής, αλλά και του δικού της γραφείου με εντολή, όπως είπε του Ν. Βούτση. Για το τελευταίο μάλιστα γεγονός γνωστοποίησε ότι κατέθεσε μήνυση η οποία στρέφετε κατά του προέδρου της βουλής, Ν. Βούτση,  του γενικού γραμματέα της Βουλής Κώστα Αθανασίου και του φρούραρχου του Κοινοβουλίου.
«Η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους διώκεται πολιτικά από τους νεομνημονιακούς», τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προσθέτοντας πως «δεν έχει προηγούμενο ο τραμπουκισμός και ο αυταρχισμός που εκδηλώνει η νεομνημονιακή τάξη πραγμάτων».
Κατά την άποψη μας είναι συζητήσιμο κατά πόσο είναι σκόπιμο να αναθέτεις στα αστικά δικαστήρια να επιλύσουν διαφορές που έχουν στην ουσία πολιτικό υπόβαθρο. Πάντως αν «ο απολίτικος νομικισμός αποτελεί διαχρονικά ξένη και εχθρική νοοτροπία προς τη λαϊκή βούληση, τη Δημοκρατία και την Αριστερά», όπως δήλωσε ο Ν. Βούτσης, τότε τι διάολο είναι οι τραμπουκικές ενέργειες που γίνονται κατ εντολή του σε βάρος  της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους;,

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτηση του Ν. Βούτση και έγραψε στον λογαριασμό της στο  f/b
Ο κ. Βούτσης, που ασκείται στην θρασυδειλία, τον τραμπουκισμό κ τον αυταρχισμό ας μην επικαλείται τη δημοκρατία και την αριστερά που πρόδωσε.Η μνημονιακή δουλεία, η υποταγή στους δανειστές, ο άκρατος νεοφιλελευθερισμός, η προδοσία του λαού δεν έχουν σχέση με δημοκρατία ή ΑριστεράΗ κουλτούρα της φράξιας που αυτοαναγορεύεται σε Αριστερά, ενώ ονειρεύεται κ λιγουρεύεται οφίκια κ εξουσία ουδεμία σχέση έχει με Αριστερά.Η αναφορά στη νομιμότητα, το δίκαιο, το Σύνταγμα δεν είναι νομικισμός. Αυτοί που τώρα έγιναν κάθε λέξη των Μνημονίων καλύτερα να σωπαίνουν.Ο λαός, η δημοκρατία, η Αριστερά έχουν πληρώσει ακριβά τα ανθρωπάκια κ τις "κομμένες κεφαλές" που περιφέρουν την οίηση κ εξουσιομανία τους. 

Πηγή:http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/12/blog-post_861.html


Σχόλιο ιστολογίου: Ανεξάρτητα με το αν έχουμε σχετικές επιφυλάξεις για τα σχετιζόμενα με την ¨επιτροπή αλήθειας για το χρέος" (τρόπος συγκρότησης, θέματα διερεύνησης, χρησιμοποίηση της επιτροπής για αποκόμιση προσωπικών ωφελημάτων κλπ,) νομίζουμε οτι η επιτροπή αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα τουλάχιστον ανάδειξης του κομβικού για τη χώρα θέματος του δημοσίου χρέους, ενός χρέους παράνομου και καταχρηστικού και το οποίο θα πάψει κατα την γνώμη μας να είναι εργαλείο αποικιοποίησης της χώρας μονο με ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ. 


Διαβάστε σχετικά :






































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.