Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ιστορικά…


Του Γιάννη Μακριδάκη

Η επενδυτική αριστερά έγινε κυβέρνηση στις 25/1/15 με προεκλογική δέσμευση ότι δεν θα ακολουθήσει τις πρακτικές και την εθελόδουλη πεπατημένη των προηγούμενων.

Πρώτη της βέβαια κίνηση ήταν η πρόταση και εκλογή του Προκόπη ως ΠτΔ, προφανώς για να σπάσει το ηθικό και να εξευτελίσει όσους βουλευτές της το έλεγε η καρδούλα τους για συνέπεια λόγων και πράξεων.

Κατόπιν, στις 20/2/15 υπέγραψε την παράταση του προϋπάρχοντος Μνημονίου και την υποχρέωση να κλείσει θετικά την Αξιολόγησή του για να λάβει νέα δανεικά με τα οποία θα πληρώνει τα παλιά.

Έκτοτε ζούμε όλοι μία ανιαρή θεατρική παράσταση με τίτλο “Μια δημιουργική ασάφεια”, τόσο ανιαρή ώστε αν και κάνουν τα πάντα οι κυβερνητικοί ανόητοι ή απλώς πολιτικοί απατεώνες για να την κάνουν όσο πιο αγωνιώδη μπορούν, το αποτέλεσμά της είναι γνωστό διότι έχει ήδη υπογραφεί. Ολοκλήρωση του υφιστάμενου Μνημονίου και υπογραφή ενός ακόμη νέου Ομοίου.


Ας μην ξεχνάμε και ότι ανάμεσα σε όλα αυτά οι συκοφάντες της Αριστεράς που κυβερνούν πήραν με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου όλες τις οικονομίες των Κοινών Ταμείων των Πολιτών και τις έδωσαν προς αποπληρωμή δόσεων

Αυτά τα ολίγα θα γράψει η Ιστορία για την ομάδα του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ήρθε την κατάλληλη περίοδο και υπό τις πλέον ώριμες συνθήκες για να γίνει ηγέτης της ελληνικής αλλαγής πορείας, η οποία θα σήμαινε και παγκόσμια αλλαγή στον καπιταλισμό αλλά ήταν πολύ λίγος. Δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε που ήταν λίγος αλλά τον κατηγορούμε για τις πρακτικές και τις αποφάσεις του.

ΥΓ
Να μην ξεχάσουμε και ότι την υπογραφή της 20ης Φεβρουαρίου μάς την παρουσίασε η κυβέρνηση της επενδυτικής αριστεράς ως νίκη, όπως ακριβώς παρουσίααν και οι προηγούμενοι κάθε τους υποχώρηση και δίνοντας άλλοθι στους οπαδούς της να κανιβαλίσουν, να συκοφαντήσουν και να εξυβρίσουν κάθε νοήμονα πολίτη

Πηγή:http://yiannismakridakis.gr/?p=6667

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.